Wie

Drs. Piet Jeuken MA  is bedrijfssocioloog voor Arbeid & Gezondheid en Stressmanagement. Hij coacht professionals in hun Persoonlijke Ontwikkeling voor Werk en Privé.Hij is NMI Registermediator gespecialiseerd in arbeidsconflicten en bestuurszaken. Ook is hij rechtbankmediator en gecertificeerd mediator van het International Mediation Institute- IMI.

Bestuurlijk is hij secretaris van het bestuur van de Stichting Kwaliteit Mediators- SKM, voorzitter van de Raad van Advies van Het Conflictwarenhuis en voorzitter van de Initiatiefgroep Mediators voor Het Nationale Gesprek

Hij is ervaren als manager, bestuurder en adviseur in bedrijfsleven (nationaal en internationaal), overheid en politiek.

Drs. Piet Jeuken MA
Drs. Willie Roncken is psychotherapeut en gezondheidszorg psycholoog (BIG geregistreerd). Zij heeft een eigen psychotherapie en coachingspraktijk voor volwassenen, individueel en als partners. Drs. Willie Roncken

Zij zijn directeur/eigenaar van O-LENG, gespecialiseerd in Persoonlijke Ontwikkeling voor Werk en Privé met behulp van individuele, groeps- en paren coaching.

Piet Jeuken is lid van:

  • ISMA (International Stressmanagement Associaltion – ISMA register)
  • MfN( Mediators Federatie Nederland- register mediator; lid Groep Arbeidsmediations
  • SKM ( Stichting Kwaliteit Mediators, secretaris bestuur)
  • IMI ( International Mediation Institute-IMI certified mediator
  • VMO( Vereniging Mediators Overheid)